Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διαρρήξεις με… εξάωρη βάρδια

Εικόνα του άρθρου Διαρρήξεις με… εξάωρη βάρδια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/03/2017, 15:16
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για τέσσερις διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια που έγιναν μέσα σε ένα 24ωρο, στην περιοχή του Πωγωνίου, κατηγορείται ένας 40χρονος που συνελήφθη χθες το πρωί στη διασταύρωση της Λίμνης Πωγωνίου Ιωαννίνων, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και παραβάσεων της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν αντικείμενα και χρήματα τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει νωρίτερα από σπίτια στην Αρετή και στο Μαζαράκι καθώς και κοσμήματα, ο τρόπος κτήσης και η προέλευση των οποίων διερευνάται.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος κατηγορείται ότι

• πρωινές ώρες της 13-03-2017 στην Αρετή Ιωαννίνων, διέρρηξε σπίτι, απ’ όπου αφαίρεσε δύο φορητούς υπολογιστές, χρηματικά ποσά, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα αντικείμενα.

• βραδινές ώρες της 13-03-2017 στο Ριάχοβο Ιωαννίνων, διέρρηξε σπίτι, έγινε όμως αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

• μετά τα μεσάνυκτα της 13-03-2017 στο Μαζαράκι Ιωαννίνων, διέρρηξε σπίτι, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

• πρώτες πρωινές ώρες της 14-03-2017 στην Αρετή Ιωαννίνων, διέρρηξε σπίτι, απ’ όπου αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι εκκρεμούν σε βάρος του μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα ενώ έχει απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για την πλήρη διερεύνηση της δράσης του.

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις από σπίτια, σε χωριά της Άρτας 

Δύο κλοπές και διαρρήξεις από σπίτια, στην Καμπή και στη Γραμμενίτσα Άρτας εξιχνίασε η αστυνομία.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ως δράστης ένας 23χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας εντόπισαν τον 23χρονο στην Άρτα. Στην κατοχή του βρέθηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών.

Ο 23χρονος κατηγορείται ότι:

• βραδινές ώρες της 24-02-2017 στη Γραμμενίτσα Άρτας, διέρρηξε σπίτι απ’ όπου αφαίρεσε χρυσαφικά, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

• πρωινές ώρες της 2-03-2017 στην Καμπή Άρτας, εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι, απ’ όπου αφαίρεσε χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

Μέρος των κλοπιμαίων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στους παθόντες ενώ η προέλευση των υπολοίπων διερευνάται. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η έρευνα ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back