ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαμαρτυρία για την εκδήλωση στα παλιά σφαγεία

Εικόνα του άρθρου Διαμαρτυρία για την εκδήλωση στα παλιά σφαγεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/02/2019, 12:40
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» διαμαρτύρεται κατά της δημοτικής αρχής, χρεώνοντάς της «ιδιοκτησιακή αντίληψη και καθεστωτισμό».

Αφορμή είναι οι αναρτήσεις του δημάρχου Θωμά Μπέγκα με παρουσιάσεις υποψηφίων με την παράταξη «Ενότητα Πολιτών», από το δημαρχιακό γραφείο, αλλά και η παρουσίαση υποψηφίων την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στα παλιά σφαγεία.

Η παράταξη χαρακτηρίζει «απαράδεκτο» το γεγονός της «υποδοχής των υποψηφίων του συνδυασμού του στο δημαρχιακό γραφείο, το οποίο κανονικά προορίζεται για συναντήσεις του δημάρχου όχι με τους φίλους του που κατεβάζει υποψήφιους και διαφημίζει νυχθημερόν με πληρωμένες καταχωρήσεις στο διαδίκτυο, αλλά για συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και αρχές» .

Επίσης, αναφέρει ότι ειδικά για τα παλιά σφαγεία «σε άλλες παρατάξεις και σε μη προεκλογικό χρόνο, έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τη χρήση του συγκεκριμένου χώρου για άλλες όχι πολιτικές εκδηλώσεις, με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται δημοτικοί χώροι για παραταξιακούς σκοπούς, αυτό δηλαδή ακριβώς που η ίδια κάνει τώρα».

H παράταξη την οποία η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου τοποθετεί, δια του επικεφαλής της Άρη Μπαρτζώκα, στον κεντροδεξιό χώρο, συμπληρώνει: «Οι πολίτες όμως θα δείξουν πολύ σύντομα με τον πλέον ξεκάθαρο και οριστικό τρόπο στη δημοτική αρχή ότι η ‘μοναρχία’ της και ο καθεστωτισμός που συνεπάγεται τελειώνει»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back