ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Άννα Ασημακοπούλου: «Με στενοχωρεί η διάσπαση»

Εικόνα του άρθρου Άννα Ασημακοπούλου: «Με στενοχωρεί η διάσπαση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/02/2019, 16:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στα Γιάννενα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία ως υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ πια άρχισε να οργώνει την περιφέρεια. Η κ. Ασημακοπούλου, σε σημερινές της δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, είπε τα αναμενόμενα. Ότι η «κυβέρνηση του Τσίπρα είναι η χειρότερη κυβέρνηση μετά τη μεταπολίτευση», ότι «η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει αρχίσει», ότι «ο εχθρός είναι ένας», ο Αλέξης Τσίπρας δηλαδή. Μίλησε δε και για ένα «βουβό κύμα αγανάκτησης και αποστροφής για το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό που εκλείπει πια», ένα «κύμα» βέβαια που, σύμφωνα με το σκεπτικό της, αφορά την κυβέρνηση Τσίπρα (προφανώς η ίδια θεωρεί δείγμα πολιτικού πολιτισμού την έκφρασή της «θα σε πάω αίμα»).

Διαβεβαίωσε επίσης ότι η ΝΔ είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο εκλογικής αναμέτρησης και εκτίμησε ότι «καλώς ή κακώς, αν οι εθνικές εκλογές προηγηθούν των ευρωεκλογών, αυτές θα έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος με διακύβευμα να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης».

Η κ. Ασημακοπούλου, η οποία θα παραβρεθεί σήμερα και στην κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων, αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και δη στα όσα γίνονται στον Δήμο Ιωαννιτών. «Με στενοχωρεί ιδίως στον τόπο μας να βλέπω δείγματα διάσπασης. Σε κάθε περίπτωση η ΝΔ θα πρέπει να είναι ενωμένη για να δώσουμε τις μεγάλες μάχες των εθνικών και των ευρωεκλογών» τόνισε. Η κ. Ασημακοπούλου απέφυγε να πάρει σαφή θέση επικαλούμενη «συναισθηματικούς λόγους». Ωστόσο, κάτι είπε… για τις τρεις δημοτικές παρατάξεις της κεντροδεξιάς και τους επικεφαλής τους.

Για την Τατιάνα Καλογιάννη, είπε ότι είναι εξαιρετική αντιπεριφερειάρχης και έχει παρουσιάσει έργο, προσθέτοντας δε ότι «θα μπορούσε να είναι χρήσιμη στον Δήμο Ιωαννιτών».

Για τον Άρη Μπαρτζώκα, «πάτησε» στην οικογενειακή σχέση. Όπως είπε, τον γνωρίζει από μικρή καθώς ήταν μαζί με τον πατέρα της στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Και τέλος για τον Νίκο Γκόντα, είπε «μακριά από μένα η αχαριστία», αναφερόμενη στην εποχή που επί δημαρχίας Γκόντα ήταν η ίδια αντιδήμαρχος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back