ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Διακυβεύματα εκλογών…

Εικόνα του άρθρου Διακυβεύματα εκλογών…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2019, 19:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στα Γιάννενα βρέθηκαν τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΝΑΛ, οι κ.κ. Εύα Καϊλή και Μένη Μαλλιώρη, καθώς και ο Γιάννης Βαρδακαστάνης, συνοδευόμενοι από το γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Καταρχάς, υποψήφιοι και μέλη υπενθύμισαν το κομματικό «χρίσμα» στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Δημητρίου στην Περιφέρεια Ηπείρου, αναδεικνύοντας τη σημασία που δίνουν στις περιφερειακές εκλογές, αλλά και γενικά στις εκλογικές διαδικασίες, ανεξάρτητα από τη διαβαθμιζόμενη «διακύμανση» του τι θεωρεί ο καθένας και η καθεμιά του διακύβευμα.

Για παράδειγμα, στις δηλώσεις τους ο κ. Χριστοδουλάκης ήταν πιο πολιτικός, προσπαθώντας να ξεχωρίσει τη σημασία κάθε εκλογικής διαδικασίας, η κα Καϊλή επικέντρωσε επίμονα στην «ήττα του ΣΥΡΙΖΑ», ο κ. Βαρδακαστάνης στην  ανάγκη «να στείλουν μήνυμα οι ψηφοφόροι ότι έκλεισε ο κύκλος του λαϊκισμού» και η κα Μαλλιώρη στην ανάγκη αύξησης της συμμετοχής στις ευρωεκλογές.

Τέλος, ο κ. Χριστοδουλάκης επιτέθηκε ανοιχτά στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «θα πρέπει να πούνε στους ψηφοφόρους τους ποιον θα στηρίξουν για πρόεδρο της ΕΕ».

Το απόγευμα, οι υποψήφιοι και ο κ. Χριστοδουλάκης θα μιλούσαν σε κεντρική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές, στο Grand Serai, στις 19.30.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back