Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαγραφές μελών από την «Αρτινών ΣυνΕργασία»

Εικόνα του άρθρου Διαγραφές μελών από την «Αρτινών ΣυνΕργασία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/04/2019, 19:32
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δύο μέλη της διέγραψε η παράταξη του δημάρχου Άρτας Χρήστου Τσιρογιάννη γιατί κατεβαίνουν… με άλλη παράταξη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Άρτας Φωτεινή Μπούκα και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γραβιάς Δημήτρη Τζιομάκη.

Αμφότεροι, ανακοινώθηκαν από τον υποψήφιο Γιώργο Μπαλάγκα, ο οποίος ήταν και αυτός μέλος της παράταξης της δημοτικής αρχής, αλλά ανεξαρτητοποιήθηκε. «Θα έπρεπε για λόγους ευθιξίας και δεοντολογίας να είχαν ανεξαρτητοποιηθεί πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους από άλλον συνδυασμό και όχι να χρησιμοποιούν τη θεσμική ιδιότητά τους που κατέλαβαν ως μέλη του συνδυασμού μας Αρτινών Συνεργασία, μέσω του οποίου εξελέγησαν και αναδείχθηκαν» αναφέρει η παράταξη του δημάρχου.

Επίσης, το εκλογικό κέντρο της παράταξης λειτουργεί στην οδό Καραϊσκάκη 12 στην Άρτα, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 26810 79500 και το email είναι info@xtsirogiannis.gr.

Την  Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 19:30 στο Επιμελητήριο Άρτας θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος και της ιστοσελίδας του συνδυασμού, www.xtsirogiannis.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back