Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαφωνίες γιατρών…

Εικόνα του άρθρου Διαφωνίες γιατρών…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/04/2019, 22:52
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η παράταξη του Μ. Ελισάφ απάντησε στην ανακοίνωση του προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ Φ. Τσουμάνη (αμφότεροι είναι γιατροί…), σχετικά με τα της κοινωνικής πολιτικής, με μια σχετική καθυστέρηση.

Καταρχάς, η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» διαπιστώνει για πρώτη φορά σε γραπτή ανακοίνωση ότι υπάρχει  «πλειοψηφικό ρεύμα που δημιουργείται στην κοινωνία και θα εκφραστεί την Κυριακή των εκλογών» και ότι αυτός είναι ο λόγος της απάντησης της δημοτικής αρχής.

Κατηγορεί τη διοίκηση του ΟΚΠΑΠΑ ότι «επιχειρεί να διασπείρει τον πανικό με μισές αλήθειες, χειρότερες από τα ψεύδη» και συμπληρώνει ότι «μεταξύ της αντιδημαρχίας για τα κοινωνικά θέματα, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας και του ΟΚΠΑΠΑ δεν υπάρχει καμία επικοινωνία».

Επίσης, η παράταξη αρνείται ότι «απειλεί την εργασιακή σχέση κανενός» και διευκρινίζει ότι «αντιθέτως, μίλησε για αξιοποίηση του προσωπικού».

Επίσης, δίνει σαφώς προσωπικό τόνο στην απάντηση, λέγοντας τα εξής: «Ο Μωυσής Ελισάφ ως επιστήμονας και γιατρός αλλά και ως ενεργός πολίτης αποδεικνύει καθημερινά την κοινωνική του ευαισθησία. Ο μόνος ίσως που την αμφισβητεί, είναι ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης.  Δεν κατάφερε να βρει καλύτερο επιχείρημα για να υπερασπιστεί αυτό που θεωρεί φέουδο του. Ας προσπαθήσει ξανά με μεγαλύτερη σοβαρότητα».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back