Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Διάφορες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/04/2017, 17:24
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Αναλυτικότερα:

• Συνελήφθη στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 53χρονος Έλληνας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 4,8 γραμμαρίων.

• Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 39χρονος, διότι όπως διαπιστώθηκε κατείχε στο σπίτι του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 239 γραμμαρίων.

• Συνελήφθη στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 26χρονος, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 33 κροτίδες.

• Συνελήφθη, στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, , από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 48χρονος Έλληνας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back