ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμος Ζίτσας: Ανεξαρτητοποίηση από τον Ν. Σφήκα

Εικόνα του άρθρου Δήμος Ζίτσας: Ανεξαρτητοποίηση από τον Ν. Σφήκα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/01/2023, 18:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Έντιμη Πολιτεία» του δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου κάνει γνωστή ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σφήκας.

«Η εκλογή μου σε υψηλές θέσεις ήταν μεγάλη τιμή για μένα και τίμησα την επιλογή των συνδημοτών μου με τη στάση μου και με την πορεία μου διαχρονικά. Με μεγάλη περηφάνια λέγω ότι από κάθε που ανέλαβα, υπηρέτησα με συνέπεια τους πολίτες του Δήμου και τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Σήμερα όμως δεν μπορώ δυστυχώς να μένω αδιάφορος βλέποντας την αδυναμία της παράταξης να δώσει πνοή στον Δήμο μας, να δημιουργήσει και να τον κρατήσει σταθερά σε τροχιά προόδου. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον ούτε για τον εαυτό μου ούτε για τους δημότες μου. Δεν έχει κανένα νόημα για μένα να παραμένω στην παράταξη καθώς διαπιστώνω ότι λείπει η σύμπνοια, κάτι που άλλωστε φαίνεται από τις παραιτήσεις αγαπημένων συναδέλφων από τον συνδυασμό, αλλά και από την αδρανοποίηση άλλων» επισημαίνει ο κ. Σφήκας στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του την οποία υπέβαλε στον Δήμο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, όλα αυτά τα χρόνια (σ.σ. εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2014), υπηρέτησε στις θέσεις του αντιδημάρχου, του προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ξεκαθαρίζει δε ότι ως δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσει να μάχεται για τον Δήμο Ζίτσας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back