ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμος: «Κανονικά η λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων»

Εικόνα του άρθρου Δήμος: «Κανονικά η λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/02/2020, 17:46
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με εθελοντή κτηνίατρο και με τη συνδρομή της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Ηπείρου λειτουργεί αυτό το διάστημα το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στα Γιάννενα.

Κι αυτό επειδή ο Δήμος Ιωαννιτών βρίσκεται στη διαδικασία καταγγελίας της σύμβασης με τον ιδιώτη που είχε αναλάβει την περισυλλογή και την επανένταξη αδέσποτων ζώων όπως και την εύρυθμη λειτουργία του καταφυγίου. «Η καταγγελία δεν γίνεται με υπαιτιότητα του Δήμου» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, ο Δήμος αναφέρει ότι έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η έγκριση και η υπογραφή νέας σύμβασης με ιδιώτη που θα αναλάβει το συγκεκριμένο αντικείμενο, ενώ έχει ζητήσει από το υπουργείο την έγκριση δύο μόνιμων θέσεων κτηνιάτρων όπως και την πρόσληψη ενός ακόμη με 8μηνη σύμβαση.

«Η λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων συνεχίζεται κανονικά χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα ή κίνδυνος για τα ζώα που φιλοξενούνται» τονίζει ο Δήμος.

Με αυτήν την ανακοίνωση έρχεται να απαντήσει σε σχόλια και αναρτήσεις φιλοζωικών οργανώσεων για διακοπή της λειτουργίας του καταφυγίου αδέσποτων ζώων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back