πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δήμος Ιωαννιτών: Πικ νικ στο Άλσος

Εικόνα του άρθρου Δήμος Ιωαννιτών: Πικ νικ στο Άλσος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/07/2024, 12:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά το πικ νικ στα Λιθαρίτσια, ο Δήμος Ιωαννιτών διοργανώνει και ένα πικ νικ στο Άλσος, στην προσπάθειά του να συνεχίσει «την ενεργή και συμπεριληπτική παρουσία του στα πάρκα της πόλης», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. Αλλά και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Αποστολής για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις.

Το πικ νικ θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιουλίου, στις 6:30 το απόγευμα.

Ο Δήμος έχει προγραμματίσει μια σειρά από δράσεις για τα παιδιά: από ζωγραφική και επιτραπέζια παιχνίδια μέχρι πετάνκ και σκάκι. «Παρόντες θα είναι και οι κάτοικοι της γειτονιάς του Άλσους μιας και αυτοί αγκαλιάζουν καθημερινά τον χώρο» σημειώνεται.

Παράλληλα, το ίδιο απόγευμα, η Δημοτική Πινακοθήκη θα παραμείνει ανοιχτή ώστε να μπορεί να συνδυαστεί η επίσκεψη στους χώρους της, με τις δράσεις στο γειτονικό πάρκο του Άλσους.

ΣΧΟΛΙΑ
Τζαναρντι
Ωραία ιδέα το "πικ νικ" αλλά ο δήμος έχει υποχρέωση να ασχολείται όλες τις ημέρες με το πάρκο. Καθαριοτητα, άδειασμα στα καλαθάκια, έλεγχο για σπασμένα γυαλιά, περιποίηση φυτών, κόψιμο πρασίνου, επισκευές στα παγκάκια, πινακίδες για τα κατοικίδια σκυλιά (επιτρέπονται εντός του χώρου;), φωτισμό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back