ΗΠΕΙΡΟΣ

Δήμος Αρταίων: Τίμησε τέσσερις αθλητές του στίβου

Εικόνα του άρθρου Δήμος Αρταίων: Τίμησε τέσσερις αθλητές του στίβου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/04/2022, 18:47
ΗΠΕΙΡΟΣ

Tους αθλητές του στίβου Κωνσταντίνο Μίλιο, Παναγιώτη Κόκκα, Αλέξανδρο Κόκκα και Παναγιώτη Τάλλαρο για τις επιδόσεις τους σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς και του προπονητή τους Άρη Κόκκα, βράβευσε η δημοτική αρχή Αρταίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσε, τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Λιόντος.

«Ο Δήμος είναι παρών στην προσπάθεια που καταβάλουν σωματεία και προπονητές, αθλητές και οικογένειες στον δρόμο του ευ αγωνίζεσθαι…» τονίζεται.

Ο Κωνσταντίνος Μίλιος πήρε την 3η  θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Στίβου, κατηγορίας κάτω των 20ετών, στο αγώνισμα των 100m, 6η θέση με την Εθνική Ομάδα Στίβου στην κατηγορία κάτω των 20 ετών στο αγώνισμα σκυταλοδρομία  4x100m στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  και 8η θέση με την ίδια ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. «Ένας αθλητής που ανήκει στους επίλεκτους της Ομοσπονδίας στίβου για την επόμενη χρονιά» αναφέρει ο Δήμος Αρταίων.

Ο Παναγιώτης Κόκκας πήρε 3η Πανελλήνια Νίκη στα 150m και 1η Πανελλήνια Νίκη στα 4x400, ο Αλέξανδρος Κόκκας 5η Πανελλήνια Νίκη στα 1200 μ. και ο Παναγιώτης Τάλαρρος 2η Πανελλήνια Νίκη στο Άλμα Τετραπλούν.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back