ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημητρίου κατά Καχριμάνη για έργο στο Ματσούκι

Εικόνα του άρθρου Δημητρίου κατά Καχριμάνη για έργο στο Ματσούκι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2019, 16:01
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την καταγγελία ότι ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, πρώτα πήρε αλλά μετά… έχασε χρηματοδότηση για το δρόμο προς τον Άγιο Πέτρο στο Ματσούκι, κάνει η παράταξη «Ήπειρος Όλον». Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Περιφέρεια πρώτα ενέκρινε και μετά απέσυρε τη χρηματοδότηση ύψους 65.000 ευρώ, με αιτία την υποψηφιότητα του αντιδημάρχου Β. Τζουμέρκων και γραμματέα της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Άλκη Λάνταβου με την παράταξη του κ. Δημητρίου.

«Στις 27 Αυγούστου του 2018 είχε αποφασισθεί η χρηματοδότηση του εν λόγω έργου από χρήματα του προγράμματος «συντήρηση, αποκατάσταση εθνικού, επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου Ηπείρου-(περίοδος προγράμματος 2014-2016). Μέχρι εδώ όλα σωστά και σύννομα. Το ζήτημα προέκυψε όταν, την 14η Μαρτίου του 2019, ξαφνικά και αναίτια, ο κύριος περιφερειάρχης  αποφάσισε, να άρει την χρηματοδότηση του εν λόγω έργου, ανακαλώντας τη σχετική του απόφαση του περασμένου Αυγούστου» αναφέρει χαρακτηριστικά η παράταξη, σημειώνοντας ότι την ίδια μέρα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Λάνταβου με την παράταξη «Ήπειρος Όλον».

Το θέμα δημοσιοποιήθηκε χτες, 21 Μαρτίου, στο pbnews.gr

Η παράταξη θεωρεί ότι η απόφαση (που τελικά ανακλήθηκε και η χρηματοδότηση ισχύει κανονικά από τις 19 Μαρτίου), δεν είναι τυχαία και συνδέεται με την υποψηφιότητα Λάνταβου. «Διπλή κυβίστηση, στην εποχή του ‘αποφασίζομεν και διατάσσομεν’ που διδάσκεται με ιδιαίτερη επιμέλεια από τους πολιτικά ασυνεπείς, κάτι που φαίνεται και αποδεικνύεται και στη συγκεκριμένη, ιλαροτραγική περίπτωση» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3