ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημήτρης Παπαγεωργίου: «Σύμμαχος το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων»

Εικόνα του άρθρου Δημήτρης Παπαγεωργίου: «Σύμμαχος το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/10/2023, 18:39
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με την πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου, κατά την επίσκεψή του στο ίδρυμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, το πανεπιστήμιο «αποτελεί σύμμαχο του Δήμου Ιωαννιτών στην ευρωπαϊκή αποστολή για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις μέχρι το 2030».

Επίσης, ο κ. Παπαγεωργίου συζήτησε πρόταση για «ίδρυση έδρας εβραϊκών Σπουδών κάτι που είναι συνυφασμένο με την ιστορία της πόλης».

Ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε ότι «το πανεπιστήμιο έχει αλλάξει την πορεία των Ιωαννίνων. Το αποτύπωμά του στα γράμματα αλλά και στην πόλη είναι εξαιρετικά ισχυρό. Οφείλουμε να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που κάνει, να απαιτήσουμε την αποφυγή οποιασδήποτε συρρίκνωσης και να δουλέψουμε όλοι ώστε να παραμείνει ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά πανεπιστήμια της χώρας».

Επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννενα Νέα Εποχή επισκέφθηκε τις δασικές υπηρεσίες, την περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και τον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων, όπου επανέλαβε την πρόταση για ίδρυση Υγειονομικής Περιφέρειας με αρμοδιότητα αποκλειστικά στην Ήπειρο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back