ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δημήτρης Παπαγεωργίου: Εγκαίνια με πολύ κόσμο

Εικόνα του άρθρου Δημήτρης Παπαγεωργίου: Εγκαίνια με πολύ κόσμο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/09/2023, 14:18
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσία πολύ κόσμου έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου στην οδό Ζυγομάλλη, η παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Παπαγεωργίου, «Γιάννενα- Νέα Εποχή».

Η παρουσία των υποψηφίων ήταν ιδιαίτερα μαζική, καθώς η παράταξη στηρίζει κατά πολύ τη δύναμή της μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων. Ο κ. Παπαγεωργίου στην ομιλία του είπε μεταξύ άλλων ότι η συγκέντρωση «αποτελεί μήνυμα μεγάλης νίκης» και έριξε το βάρος στο στοίχημα της ένταξης της πόλης στις «100 ουδέτερες κλιματικά» της Ευρώπης.

«Η ένταξή μας αυτή, σημαίνει πολλούς και σημαντικούς πόρους, κατευθείαν από την Ευρώπη. Για να αλλάξουν ριζικά και ουσιαστικά τα Γιάννενα. Για να αλλάξουν και οι νοοτροπίες μας. Είναι το διαβατήριο για το μέλλον όλων μας. Το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφέρθηκε «στους νέους της πόλης, τους επιστήμονες, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, απευθύνω διπλή πρόσκληση. Να πάρουν την τύχη της πόλης στα δικά τους χέρια. Αυτοί αποτελούν το μέλλον που αξίζει για τον τόπο μας».

Είναι πάντως γνωστό ότι (και) στα Γιάννενα, η πρόσβαση των νέων ανθρώπων στα κοινά είναι δύσκολη, καθώς, πέρα από τις προεκλογικές διακηρύξεις, οι ψηφοσυλλεκτικοί μηχανισμοί δεν τους-τις προτιμούν…

Τέλος, ο κ. Παπαγεωργίου υποσχέθηκε ότι θα καταθέσει όλες του τις δυνάμεις «για να πετύχει η προσπάθεια αυτή.  Γνώμονάς μου θα είναι πάντα και μόνο το καλό της πόλης και των πολιτών της Θα είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη τόσο για τα μεγάλα όσο και για τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας».

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back