ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δημαρχείο για δημοτικά τέλη και τροφεία

Εικόνα του άρθρου Δημαρχείο για δημοτικά τέλη και τροφεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/03/2020, 16:22
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου για την απαλλαγή επιχειρήσεων από ανταποδοτικά τέλη και τέλη για τα τραπεζοκαθίσματα, η οποία περιλαμβάνεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ο Δήμος Ιωαννιτών ετοιμάζεται να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα (διαβάστε εδώ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ιωαννιτών επεξεργάζεται «ήδη τον τρόπο και το σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα γίνει η απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα ανταποδοτικά τέλη καθώς και από τα τέλη ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων».

Επίσης, το Δημαρχείο αναφέρει ότι τα νομικά πρόσωπα του Δήμου θα πάρουν αποφάσεις για την απαλλαγή από δίδακτρα και τροφεία για τις δομές που μένουν κλειστές.

«Ο Δήμος Ιωαννιτών διαβεβαιώνει ότι θα γίνουν όλα όσα προβλέπονται και ακόμη περισσότερα για την στήριξη της τοπικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας» τονίζει. Ωστόσο σημειώνει ότι στην παρούσα φάση αυτό που προέχει είναι η αυστηρή τήρηση των μέτρων για την προστασία όλων και τον περιορισμό μετάδοσης του κοροναϊού. «Μόνο έτσι ο κίνδυνος θα περάσει πιο γρήγορα και η καθημερινότητα θα επανέλθει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς» καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back