ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημ. Παπαγεωργίου: Προτεραιότητα οι οδικές υποδομές στον Κατσικά

Εικόνα του άρθρου Δημ. Παπαγεωργίου: Προτεραιότητα οι οδικές υποδομές στον Κατσικά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/09/2023, 19:03
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Η δημοτική αρχή έκανε ένα τεράστιο έργο και εκμεταλλεύτηκε κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Το έργο αυτό πρέπει να συνεχιστεί»: Αυτό υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας στην τοποθέτησή του προλογίζοντας τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Παπαγεωργίου στην προεκλογική ομιλία που έκανε χτες στον Κατσικά.

Ο απερχόμενος δήμαρχος  υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή αντιμετώπισε ισότιμα όλες τις περιοχές του Δήμου.

Ως προτεραιότητα για την περιοχή επεσήμανε την ολοκλήρωση των οδικών υποδομών στον Κατσικά και πρόσθεσε ότι η εκκρεμότητα αυτή θα κλείσει τα επόμενα χρόνια. Έκανε μάλιστα λόγο και για προσωπική δέσμευση.

Όσον αφορά τα προβλήματα ύδρευσης, είπε ότι ολοκληρώνεται η σύνδεση της τέταρτης γεώτρησης των Λογγάδων με το δίκτυο, γεγονός που θα αυξήσει την παροχή νερού. Μίλησε για τα αντισταθμιστικά οφέλη από τη λειτουργία της δομής προσφύγων και μεταναστών και για την επιδίωξη του Δήμου σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού να γίνει ο αρχαιολογικός χώρος Καστρίτσας μόνιμα επισκέψιμος.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους δέκα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας: Βαρτζιώτης Παύλος, Βλάχος Ευάγγελος, Δεληκούρα Αικατερίνη (Ρένα), Ζυγκοπούλου Ιωάννα (Τζοάννα), Κοσμάς Γεώργιος, Μύταρη Ελισάβετ, Παπασπύρου Παναγιώτης, Παππάς Κωνσταντίνος, Πόγιας Κωνσταντίνος και Τασιομήτρος Ιωάννης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back