ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Δημ. Δημητρίου: «Πέρασαν οι εποχές των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα»

Εικόνα του άρθρου Δημ. Δημητρίου: «Πέρασαν οι εποχές των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/04/2023, 19:55
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Στους ετεροδημότες της Αθήνας μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων το ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Δημητρίου.

Η ομιλία του έγινε στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, με τον κ. Δημητρίου να αναφέρει: «Πριν από 4 χρόνια ξεκίνησα, από εδώ, μαζί με εσάς, την προσπάθεια μου στις περιφερειακές εκλογές.  Σήμερα, από εδώ, μαζί με εσάς, ξεκινάω και επίσημα την προσπάθεια μου στις εθνικές εκλογές».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, είπε ότι αυτή ήρθε γιατί θεώρησε πολιτικό καθήκον του να διεκδικήσει τη βουλευτική έδρα του νομού Ιωαννίνων. Για τον κ. Δημητρίου, τα στοιχήματα που πρέπει να κερδηθούν για την ανάπτυξη των Ιωαννίνων, δεν είναι λίγα.


«Δεν γίνεται ο νομός Ιωαννίνων να συνεχίσει να βρίσκεται, επί της ουσίας, εκτός σύνδεσης φυσικού αερίου. Αυτή τη στιγμή στην καλύτερη των περιπτώσεων συνδέονται 2000 συνολικά επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Δεν είναι δυνατόν σε μια εποχή σκληρού ανταγωνισμού να μην υπάρχει ένας ενιαίος φορέας τουρισμού… Και δεν είναι δυνατόν να μην ανταποκρινόμαστε στο χρέος μας να προστατεύσουμε τις επιχειρήσεις των ορεινών όγκων με την ένταξή τους σε ειδικό φορολογικό καθεστώς και ειδικό τιμολόγιο στην ενέργεια αλλά και στα καύσιμα και τις ασφαλιστικές εισφορές. Είναι μια πρόταση την οποία έχω καταθέσει από το 2020» επεσήμανε.

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να δοθούν μάχες για την ενεργειακή αυτονομία και αυτάρκεια του νομού, για την αναδιάρθρωση της παραγωγής και των καλλιεργειών μέσα από έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, για την ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της τοπικής οικονομίας, για τη σύνδεση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την επιχειρηματικότητα, για νέες οδικές υποδομές που θα αναβαθμίζουν τα χωριά.

«Για όλα αυτά υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ… Ζητώ την υποστήριξη σας, τη ψήφο σας, έχοντας την επίγνωση ότι κανείς σήμερα δεν μπορεί να παραπλανά τους πολίτες τους Νομού Ιωαννίνων. Ότι έχει περάσει η εποχή με τα ωραία λόγια και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα» είπε μεταξύ άλλων.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back