Oikonomou pisoi
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Δημ. Δημητρίου: Μια «οικογενειακή» πρώτη ομιλία

Εικόνα του άρθρου Δημ. Δημητρίου: Μια «οικογενειακή» πρώτη ομιλία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/04/2023, 18:45
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Mια συνάντηση με φίλους, υποστηρικτές και συγγενείς είχε χτες το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Δημητρίου.

«Όταν σκέφτηκα την πρώτη μου ομιλία, είναι ακριβώς αυτό που φαντάστηκα: αυτό που βλέπω σήμερα, μια συνάντηση με παλαιούς και νέους φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, μια παρέα που θα συζητήσουμε, θα ανταλλάξουμε απόψεις, θα σφίξουμε τα χέρια και θα δώσουμε λόγο νίκης γιατί η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση…».

Ο κ. Δημητρίου άσκησε κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας και των νοικοκυριών και για τα ασφαλιστικά ζητήματα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη νέα γενιά: «Πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα μας στους νέους. Η νέα γενιά μπορεί να χτίσει μια καλύτερη Ελλάδα, πιο σύγχρονη, πιο παραγωγική, πιο δίκαιη, πιο σίγουρη για τον εαυτό της, με περισσότερη ελευθερία και ισότητα».

Από την τοποθέτησή του δεν θα μπορούσε να λείψει ένα σχόλιο για την επίσκεψη Μητσοτάκη: «Όσες φιέστες και όσες επισκέψεις στον νομό Ιωαννίνων και αν κάνει, οι Γιαννιώτες τον έμαθαν καλά και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Και την απάντηση θα τη λάβει την 21η Μαΐου». 

Σε νέα του, σημερινή ανακοίνωση σχολιάζει περαιτέρω: «'Καληνύχτα σας κύριε Μητσοτάκη' ξαναγίνεται σύνθημα και είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε... Στη λογική του copy-paste επανέλαβε τις ίδιες δεσμεύσεις και δεν πρόσθεσε κάτι καινούργιο κι ελπιδοφόρο για τα σημαντικά έργα που χρειάζεται η περιοχή μας. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας η χθεσινή του επίσκεψη, που το μόνο που άφησε ήταν μια μικρή χαρά ακόμη και στα πρόσωπα των ψηφοφόρων του, αφού ούτε εκείνοι πείστηκαν με την παρουσία του».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back