ΘΕΑΤΡΟ

«Το Δηλητήριο» στο youtube

Εικόνα του άρθρου «Το Δηλητήριο» στο youtube
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/04/2020, 13:50
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τις διαδικτυακές προβολές των παραστάσεων «Νόρα» και «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», το ΔΗΠΕΘΕ συνεχίζει με την παράσταση «Το Δηλητήριο» του Ροντόλφ Σιρέρα που παίχτηκε τη σεζόν 2013-2014 με τον Δημήτρη Πετρόπουλο και τον Διονύση Σάββα.

Το «Δηλητήριο» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ. Είναι το έργο που έκανε διεθνώς διάσημο τον πολυβραβευμένο Ισπανό συγγραφέα. Το έργο αναδεικνύει, αφενός τη μαγεία της θεατρικής τέχνης, αφετέρου την ταπεινότητα αλλά και το μεγαλείο του ηθοποιού και προβληματίζεται ακριβώς πάνω στη «φύση» του ηθοποιού. Ένα έργο που ισορροπεί ανάμεσα στο είναι και το φαίνεσθαι, στη ζωή και τον θάνατο, στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων είναι του Γιώργου Πάτσα. Τη σκηνοθεσία και τη μετάφραση του έργου είχε κάνει ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Διάρκεια παράστασης 75’.

Την παράσταση μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές και ηθοποιούς της παράστασης «Το Δηλητήριο»» που συναίνεσαν στην ευγενική προσφορά της προβολής του έργου, στο θεατρόφιλο κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back