ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δεν πουλιέται η Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου «Δεν πουλιέται η Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/10/2018, 20:14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για άλλη μια φορά, η δεύτερη μέσα σε ευσύνοπτο χρονικό διάστημα, η «Δωδώνη» διαψεύδει τα περί πώλησής της. Τον περασμένο Μάιο, ο CEO της εταιρίας Τομ Σέιπερς διαβεβαίωνε ότι «δεν πουλιέται» η γαλακτοβιομηχανία, αντίθετα μάλιστα, μπορεί να εξαγοράσει άλλες εταιρίες.

Με σημερινή ανακοίνωση, ο κ. Σέιπερς, αλλά και ο αναπληρωτής διευθύνοντας σύμβουλος Μιχάλης Παναγιωτάκης αναφέρουν ότι η διοίκηση της εταιρίας παραμένει «προσηλωμένη στους στόχους που έθεσε εξαρχής, κατάφερε στα πέντε και πλέον χρόνια θητείας της υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς να εξυγιάνει και να αναπτύξει την εταιρία, επενδύοντας μεγάλα κεφάλαια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Με την ίδια ανακοίνωση, η εταιρία διαψεύδει κατηγορηματικά ότι πουλιέται. «Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ A.E αισθάνεται την ανάγκη να διαψεύσει επίσημα και κατηγορηματικά όσα δημοσιεύματα έχουν έρθει κατά καιρούς στο φως της δημοσιότητας και φέρουν την εταιρεία να βρίσκεται σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προσθέτει ότι οι μέτοχοι « δεν είναι fund αλλά ιδιώτες μέτοχοι και ως εκ τούτου δεν υπάρχει συγκεκριμένη «ωρίμανση» στην επένδυσή τους. Το μόνο συμπέρασμα στο οποίο μπορούμε να καταλήξουμε είναι πως ο απώτερος σκοπός των άρθρων αυτών, είναι αποκλειστικά η δημιουργία σύγχυσης».

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι αναφέρουν ακόμα ότι χαράσσονται «προσεκτικά και μεθοδικά τα βήματα της επόμενης δεκαετίας μέσω του σχεδιασμού νέων επενδύσεων και ανάληψης πρωτοβουλιών που θα καταδείξουν τη ΔΩΔΩΝΗ ως το σημαντικότερο ελληνικό παίκτη της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.»              



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back