ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δεν ανοίγει τα χαρτιά της ακόμη…

Εικόνα του άρθρου Δεν ανοίγει τα χαρτιά της ακόμη…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2019, 23:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η εκλεγμένη επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα.2023» Τατιάνα Καλογιάννη είχε σήμερα συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Στη συνάντηση, με πρωτοβουλία της κ. Καλογιάννη, παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της δημοτικής ομάδας. Η δημοτική ομάδα της παράταξης, μαζί με την κ. Καλογιάννη, αποτελείται από εννιά μέλη.

Από την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η παράταξη, δεν προκύπτει επί της ουσίας κάτι σημαντικό. Όπως αναφέρεται, κ. Καλογιάννη «διαβεβαίωσε τον νέο δήμαρχο ότι πρόθεσή της είναι να μην παρακωλύσει διαδικασίες που παρακωλύουν την ομαλή διοίκηση του Δήμου, και κυρίως την καθημερινότητα των πολιτών». Η παράταξη της κ. Καλογιάννη, κατά την προεκλογική περίοδο, επέδειξε μια ήπια στάση, χωρίς να σηκώσει ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης. Η δήλωσή της, επομένως, συνάδει με το προφίλ της παράταξης. Κατά τα άλλα, αναφέρεται ότι η κ. Καλογιάννη και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής της, ευχαρίστησαν τον κ. Ελισάφ για την ευκαιρία που τους δόθηκε να επικοινωνήσουν με τον ίδιο και τα μέλη της παράταξής του που τον συνόδευαν.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back