Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δέκα νέα κοινόχρηστα ποδήλατα στην Ηγουμενίτσα

Εικόνα του άρθρου Δέκα νέα κοινόχρηστα ποδήλατα στην Ηγουμενίτσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/04/2022, 18:42
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με τέσσερα ηλεκτρικά και έξι συμβατικά κοινόχρηστα ποδήλατα, καθώς και δύο νέους  σταθμούς κοινόχρηστων ποδηλάτων, στην Πλατεία  Δημαρχείου και στο κοινοτικό  κατάστημα Πλαταριάς, εξόπλισε και επέκτεινε ο Δήμος Ηγουμενίτσας το υφιστάμενο από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας δίκτυο κοινόχρηστων ποδηλάτων.

Όσοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τα κοινόχρηστα ποδήλατα, μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας igoumenitsabikes.cyclopolis.gr ή μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα m.cyclopolis.gr. Οι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να κάνουν χρήση των υφιστάμενων κωδικών τους.

Τα ποδήλατα μπορούν να λαμβάνονται και να επιστρέφονται από τους χρήστες σε οποιονδήποτε από τους πέντε σταθμούς του συστήματος (χάρτης των σταθμών στο igoumenitsabikes.cyclopolis.gr/index.php/el/).

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι χρήστες μπορούν να καλούν το 2152157993 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα igoumenitsabikes.cyclopolis.gr  

«Ο Δήμος Ηγουμενίτσας για μία ακόμη φορά αποδεικνύει τη σταθερή του στόχευση στην ανάπτυξη και υλοποίηση πολιτικών, που καθιστούν την αστική κινητικότητα περισσότερο καθαρή και βιώσιμη. Με τα δέκα νέα ποδήλατα, εκ των οποίων τα τέσσερα ηλεκτρικά, προωθούμε τη βιώσιμη μικροκινητικότητα κατοίκων και επισκεπτών, αξιοποιούμε τις περιβαλλοντικές κατευθυντήριες αρχές και ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back