ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Δ. Δημητρίου: Στον Δήμο, για ΕΝΦΙΑ, έργα, θέσεις εργασίας

Εικόνα του άρθρου Δ. Δημητρίου: Στον Δήμο, για ΕΝΦΙΑ, έργα, θέσεις εργασίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2023, 22:31
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Τον δήμαρχο Ιωαννίνων Δημήτρη Παπαγεωργίου συνάντησε ο Δημήτρης Δημητρίου, υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Δημητρίου ενημερώθηκε για διάφορα ζητήματα, κυρίως τα μεγάλα έργα που είναι σε εκκρεμότητα στον Δήμο, τις νέες θέσεις εργασίας που απαιτούνται, το τουριστικό μέλλον της πόλης κα.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν μεταξύ άλλων τα έσοδα που από τον ΕΝΦΙΑ και σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Δημητρίου, «θα πρέπει κάποια στιγμή να επιστρέψουν στα ταμεία των Δήμων με δεδομένο ότι είναι ικανά χρήματα για να ανασάνουν οικονομικά οι δήμοι και να έχουν ανταπόδοση στους πολίτες που τα πληρώνουν σε κάθε περιοχή».

Επίσης, συμφώνησαν ότι «όλοι μαζί θα πρέπει να διεκδικήσουμε τα έργα που θα αναπτύξουν την περιοχή μας καθώς και να υπάρξουν κοινές προτάσεις με άλλους φορείς της περιοχής, έτσι ώστε το επόμενο διάστημα να χρηματοδοτηθούν  περισσότερα έργα και σύγχρονες υπηρεσίες και δομές για τους πολίτες του Δήμου».

Ακόμα, ο κ. Δημητρίου επισκέφθηκε τον ΟΚΠΑΠΑ και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Δημήτρη Πάνου. Στη συζήτηση έγινε αναφορά στο έργο του Φίλιππου Τσουμάνη, στον οργανισμό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back