ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Changemakers» στα παλιά σφαγεία

Εικόνα του άρθρου «Changemakers» στα παλιά σφαγεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/07/2018, 16:15
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Κατασκευαστές αλλαγών-Changemakers» της Habibi.Works –ένα πρόγραμμα της μη κυβερνητικής εθελοντικής οργάνωσης  Soup and Socks- σε συνεργασία με το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) θα γίνει από 23 έως 25 Ιουλίου στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία, στα Γιάννενα. Τα εγκαίνια της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου, στις 19:00.

Η Habibi.Works σε συνεργασία με το KEAN, θα παρουσιάσει τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες και δημιουργίες των τελευταίων δύο χρόνων της ζωής των προσφύγων μέσα στα κέντρα φιλοξενίας του Κατσικά, της Φιλιππιάδας και των Δολιανών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων και την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών.

Η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου και την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 19:00 έως τις 23:00. Ειδικότερα, τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου η ομάδα του Habibi.Works και του ΚΕΑΝ θα καλωσορίσουν όλους τους επισκέπτες με μουσική, αναψυκτικά & σνακ δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν από κοντά τους πρωταγωνιστές αυτής της συλλογικής προσπάθειας και να μάθουν περισσότερα για το έργο της εθελοντικής και καλλιτεχνικής τους δράσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back