Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά σινεμά με Γούντι Άλεν

Εικόνα του άρθρου Βραδιά σινεμά με Γούντι Άλεν
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/07/2020, 19:21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την κωμική ταινία μυστηρίου «Μυστηριώδεις Φόνοι στο Μανχάταν» του Γούντι Άλεν προβάλλει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) την Παρασκευή 17 Ιουλίου, στις 21:30, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων.

Η υπόθεση: Ο Λάρι και η Κάρολ είναι ένα ζευγάρι Νεοϋορκέζων που ο γάμος τους περνά κρίση. Μια μέρα επιστρέφοντας σπίτι από το γήπεδο συναντάνε, για πρώτη φορά, το ηλικιωμένο ζευγάρι που μένει στο διπλανό διαμέρισμα. Ο ξαφνικός θάνατος της συζύγου του γείτονά τους βάζει την Κάρολ σε υποψίες πως πρόκειται για φόνο. Σύντομα το ζευγάρι αρχίζει μια έρευνα μαζί με φίλους τους, που θα τους κάνει να ανακαλύψουν πολλά για τον μυστηριώδη θάνατο αλλά και για τη σχέση τους.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Γούντι Άλεν, Νταϊάν Κίτον, Αντζέλικα Χιούστον, Άλαν Άλντα.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Πρόσβαση και από τη Νότια Πύλη του Ιτς Καλέ. Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες, στο Μουσείο στο τηλ: 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back