Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βραβείο «turnaround business» στη «Δωδώνη

Εικόνα του άρθρου Βραβείο «turnaround business» στη «Δωδώνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/06/2018, 20:39
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άλλο ένα βραβείο πήρε η «Δωδώνη», αυτή τη φορά στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας». Συγκεκριμένα, η γαλακτοβιομηχανία πήρε το βραβείο «Turnaround business», τη διάκριση για την επιτυχημένη ριζική μεταστροφή επιχείρησης που δίνει η εκδήλωση. 

«Πραγματοποιώντας σημαντικές επενδύσεις, προσθέτοντας νέες παραγωγικές μονάδες και ενισχύοντας το ανθρώπινο δυναμικό της, η ‘Δωδώνη» συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις που με τη λειτουργία τους συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας συνολικά, αλλά και στην έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου» αναφέρει η γαλακτοβιομηχανία στη σχετική ανακοίνωση.

Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Η τελετή απονομής έγινε προχτές τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό την παρουσία πολιτικών προσώπων, στελεχών της αγοράς, αλλά και εκπροσώπων σημαντικών φορέων.

Ο αντιπρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας και πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για την Προστασία της Φέτας Γιάννης Βιτάλης παρέλαβε το βραβείο σημειώνοντας τα ακόλουθα, μεταξύ άλλων: «Η σημαντική αυτή διάκριση μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και αποτελεί απόδειξη της σημαντικής παρουσία μας στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας, αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας συνολικά».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back