Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Βραβείο (λίγο έως πολύ) επικοινωνιακό…

Εικόνα του άρθρου Βραβείο (λίγο έως πολύ) επικοινωνιακό…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/01/2023, 15:47
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά την Περιφέρεια Ηπείρου, τους Δήμους Αρταίων, Κόνιτσας κ.λπ., και ο Δήμος Ιωαννιτών έρχεται να διαφημίσει τη βράβευσή του στα Best City Awards.

Τα βραβεία αυτά, τα οποία μοιράζονται γενναιόδωρα σε Δήμους, Περιφέρειες κι άλλους φορείς, διοργανώνει εταιρία δημοσίων σχέσεων κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και των Περιφερειών Αττικής και Θεσσαλίας.

Οι κατηγορίες πολλές, για να μένουν όλοι ικανοποιημένοι. Όσο για τα έργα, αυτά βρίσκονται είτε στην εκκίνηση είτε είναι ημιτελή, συνήθως.

Ο Δήμος Ιωαννιτών βραβεύτηκε για το «πάρκο πολιτισμού» στο Κάστρο Ιωαννίνων με «silver» βραβείο, ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Και συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάπλαση της πλατείας Γλυκήδων και των πέριξ οδών από τον Δήμο, όπως και η αποκατάσταση του χαμάμ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων. Το «πάρκο πολιτισμού» περιλαμβάνει επίσης την αποκατάσταση της οθωμανικής βιβλιοθήκης και την ανάδειξη της ακρόπολης του Ασλά πασά, που βρίσκονται ακόμα  υπό μελέτη.  

«Τα βραβεία Best City Awards αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία για τους Δήμους ώστε να ανταλλάξουν και να αναδείξουν καλές πρακτικές» αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Αρλέτος, προσδίδοντας την απαιτούμενη, επικοινωνιακή αξία στα εν λόγω βραβεία.

«Με τις παρεμβάσεις αποκατάστασης που εξελίσσονται και όσες έχουν προγραμματιστεί, θα επιτευχθεί η λειτουργική ενοποίηση του χώρου, θα αναδειχθούν τα μνημεία και θα αναβαθμιστεί ο περιβάλλων χώρος. Μέσω όλων των παρεμβάσεων θα επιτευχθεί η ενιαία προβολή της περιοχής του Κάστρου των Ιωαννίνων ως εμβληματικού μνημειακού συνόλου της πόλης» υπογραμμίζει ο κ. Αρλέτος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back