ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βραβεία για την «Ήπειρος»

Εικόνα του άρθρου Βραβεία για την «Ήπειρος»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2023, 13:36
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Ήπειρος» αποκόμισε τέσσερις νέες διακρίσεις για προϊόντα της, στα Olymp Taste Awards και στα Great Taste Awards 2023.

Πρόκειται για τη φέτα  ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ και το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ με μόλς 12% λιπαρά που απέσπασαν από ένα πλατινένιο βραβείο στα Olymp Taste Awards 2023.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή κέρδισε το χρυσό βραβείο.

Παράλληλα, η βιολογική φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, από 100% βιολογικό, αιγοπρόβειο γάλα, με την πιστοποίηση της BIO Hellas διακρίθηκε με δύο αστέρια στον διαγωνισμό Great Taste Awards 2023, με θετικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σχόλια από τους κριτές για την πλούσια γεύση της, τα διακριτικά αρώματα λεμονιού, και τα ισορροπημένα επίπεδα αλατότητας.

Η marketing director της εταιρίας Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «το γεγονός ότι κάθε χρόνο τα προϊόντα μας πρωταγωνιστούν σταθερά στους σημαντικότερους διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μας γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό» και πως στόχος «για την επόμενη τριετία είναι να ισχυροποιήσουμε την παρουσία μας και σε επιπλέον αγορές του εξωτερικού, πέρα από τις 29 στις οποίες ήδη δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία με το brand ΗΠΕΙΡΟΣ.».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back