Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: «Συνεργασία για έργα ουσίας»

Εικόνα του άρθρου Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: «Συνεργασία για έργα ουσίας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/12/2017, 18:32
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το κυβερνητικό ενδιαφέρον για έργα ουσίας υπογραμμίζουν με κοινή τους δήλωση οι τέσσερις βουλευτές Ιωαννίνω του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, Μερόπη Τζούφη, Γιάννης Καραγιάννης και Γιάννης Στέφος, με αφορμή την έγκριση της χρηματοδότησης ύψους 36,2 εκατ. ευρώ για το έργο διαχείρισης των λυμάτων για την προστασία της λίμνης Παμβώτιδας.

Οι τέσσερις βουλευτές υπενθυμίζουν και άλλες κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τον Δήμο Ιωαννιτών, όπως την παραχώρηση του πάρκου Πυρσινέλλα, των πρώην στρατιωτικών φούρνων και των πρώην στρατιωτικών φυλακών στο παραλίμνιο αστικό μέτωπο ενώ επιβεβαιώνουν την καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο Ιωαννιτών. «Θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές πρωτοβουλίες το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα» αναφέρουν.

Ξεκαθαρίζουν δε ότι «για μας ιδιοκτήτης όλων αυτών των πρωτοβουλιών είναι ο λαός των Ιωαννίνων. Δεν χαρίζουμε ούτε πριμοδοτούμε σε καμιά κατεύθυνση. Προσπαθούμε, όπως και έχουμε υποχρέωση, να ανταποκριθούμε με ευθύνη και συνέπεια στις πραγματικές προτεραιότητες και όχι σε έργα βιτρίνας». Και το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των λυμάτων χαρακτηρίζεται ως ένα έργο ουσίας, για το οποίο οι βουλευτές σημειώνουν ότι χρειάστηκε πολλή δουλειά και ισχυρή πολιτική βούληση.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3