ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βολίδα Τζαβέλλα στο «και πέντε» έφερε το βαθμό

Εικόνα του άρθρου Βολίδα Τζαβέλλα στο «και πέντε» έφερε το βαθμό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/11/2016, 02:23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ένα πολύ σκληρό ματς με δύο κόκκινες κάρτες (Παπαδόπουλος και Ντζέκο), με επεισόδια στις εξέδρες και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη να δείχνει καλύτερο σύνολο από την Ελλάδα, ο Τζαβέλλας πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, στον προκριματικό για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι Βόσνιοι προηγήθηκαν με άπιαστο φάουλ του Πιάνιτς στο 32’, ενώ απειλούσαν διαρκώς εκμεταλλευόμενοι την κακή συνεργασία των στόπερ της εθνικής. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελλάδα μπήκε πιο δυνατά και απείλησε περισσότερες φορές, ενώ τουλάχιστον ένα γκολ δικαιούταν στη φάση όπου ο Μπέγκοβιτς έπιασε το σουτ του Φορτούνη για να το στείλει στο δοκάρι του. Επίσης, ο Μήτρογλου που σήμερα ήταν αρνητικός, έχασε την τελευταία στιγμή την ευκαιρία να σκοράρει, καθώς η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν πολύ θετική. Το μόνο της λάθος ίσως, ήταν όταν ο Τζαβέλλας πήρε το «ριμπάουντ» μόνος του, έξω από την περιοχή και με φαλτσαριστό σουτ ισοφάρισε το ματς.

Ελλάδα: Καρνέζης- Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Μανιάτης (61’ Γιαννιώτας), Σταφυλίδης , Μάνταλος (87’ Καρέλης), Φορτούνης, Μήτρογλου

Βοσνία Ερζεγοβίνη: Μπέγκοβιτς- Σπάχιτς (70’ Σούνιτς), Κολάσινατς, Βράνιες, Ιμπίσεβιτς (84’ Τζούριτς) , Πιάνιτς, Τζέκο, Λούλιτς, Ζουκάνοβιτς, Χαίροβιτς (87’ Μπίτσακσιτς), Γιάγιαλο.

Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας είναι στις 25 Μαρτίου στις Βρυξέλλες ενάντια στο Βέλγιο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3