ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW: Ήρθε η ώρα της Σειράς 1

Εικόνα του άρθρου BMW: Ήρθε η ώρα της Σειράς 1
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/07/2019, 12:00
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι οδηγοί, αλλά και οι… «σομελιέ» της αυτοκίνησης, θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία από την Τρίτη 9 Ιουλίου ως το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Η Κ. Κατσιούλης ΑΕ θα φιλοξενήσει, σε πρώτη παρουσίαση στο ευρύ κοινό στα Γιάννενα,  τρεις μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά της στην αγορά, την BMW Σειρά 1, το νέο μεγάλο «στοίχημα» της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ως εκ τούτου, η Κ. Κατσιούλης ΑΕ προσκαλεί άπαντες και άπασες να δούνε από κοντά τη νέα BMW Σειρά 1, στις εγκαταστάσεις της, στο 10ο χλμ Ιωαννίνων Αθηνών, από την Τρίτη 9 Ιουλίου έως το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Επίσης, οι επισκέπτες-τριες μπορούν να γίνουν από τους 50 πρώτους που θα αποκτήσουν τη νέα BMW Σειρά 1 και να κερδίσουν μοναδικά προνόμια. Περισσότερες πληροφορίες στο www.bmw-katsioulis.gr.

Η Σειρά 1, «The 1» όπως λιτά την αποκαλεί η καμπάνια προώθησης, βασίζεται σε καινοτομίες που εξασφαλίζουν καταρχάς μεγαλύτερους χώρους, ειδικά για τους πίσω επιβάτες, αλλά και στις αποσκευές.

Οι τρεις «βασικές» εκδοχές διατίθενται στάνταρ με το νέο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ υπάρχουν και τα steptronic μοντέλα και διπλό συμπλέκτη (7 σχέσεις) και μετατροπέα ροπής (8 σχέσεις). Στάνταρ είναι επίσης το ARB, η νέα πρόταση της BMW στο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back