ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Bitter Love: Fuzzy Nerds με video clip

Εικόνα του άρθρου Bitter Love: Fuzzy Nerds με video clip
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/03/2021, 11:32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Fuzzy Nerds συνεχίζουν να τροφοδοτούν με διάφορα δημιουργικά. Τώρα, είναι το βίντεο κλιπ του Bitter Love, ενός κομματιού που γράφτηκε το 2001 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο An Club, στην Αθήνα. Το βίντεο κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαρτίου.

Ηχογραφήθηκε στο Artracks studio με παραγωγό τον Γιώργο Πρινιωτάκη τον Μάη του 2002 για να κυκλοφορήσει λίγους μήνες μετά στην τρίτη επίσημη κυκλοφορία της μπάντας, το Lucifair.

Το κομμάτι συμπεριλήφθηκε και στο album The Fuzzy Nerds are Dead (1994-2014) Vol. Ι το πρώτο μέρος της τετραλογίας που έκλεισε και την πορεία της μπάντας τον Σεπτέμβριο του 2014.

Τώρα, το Bitter Love επιστρέφει με νέο mastering που επιμελήθηκε ο Θωμάς Νάστος στο Vision of Sound studio. Έχει bonus μια live ηχογράφηση του X από εμφάνιση στα Γιάννενα το 1999.

To βίντεο του Bitter Love έγινε σε σκηνοθεσία του Νώντα Γαράφα από την -1Projects πάνω σε μιά ιδέα/σενάριο των Πέτρου Βυζούκη, Νώντα Γαράφα και Μαρίας Μοσχέτα η οποία και πρωταγωνιστεί, σε φιλική συμμετοχή. Τα γυρίσματα έγιναν στο Beatnik και στο Θυμωμένο Πορτρέτο στα Γιάννενα.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back