ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Berlin… is calling again

Εικόνα του άρθρου Berlin… is calling again
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/02/2020, 16:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα πάρει μέρος στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση παγκοσμίως, την ΙΤΒ Berlin, από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο του Βερολίνου.

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στο εθνικό ομαδικό περίπτερο που διοργανώνει ο ΕΟΤ, τμήμα  του οποίου  θα  αφορά στην Περιφέρεια Ηπείρου. Στην αποστολή της Περιφέρειας  προσκαλούνται να συμμετάσχουν όσοι φορείς ή επαγγελματίες του ευρύτερου τουριστικού χώρου έχουν έδρα την Ήπειρο.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει το αργότερο ως τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, στις 11:00 το πρωί, με την προώθηση συμπληρωμένης φόρμας συμμετοχής στο email: s.lolis@php.gov.gr Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Τονίζεται ότι η συγκεκριμένη έκθεση είναι κατά κύριο λόγω εμπορική τις πρώτες ημέρες και είναι ανοιχτή για το κοινό στις 7-8 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να αναλάβει τη μεταφορά και διανομή στην έκθεση έντυπου διαφημιστικό υλικού επιχειρηματιών ή φορέων, μέχρι του αριθμού των 50-70 τεμαχίων, το οποίο πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο 143 του Διοικητηρίου της Περιφέρειας ως την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Προτείνεται δε το υλικόνα είναι στη γερμανική γλώσσα ή αν δεν είναι εφικτό, στην αγγλική.

Στο περίπτερο δεν επιτρέπεται η παρέμβαση ή προσθήκη άλλων διαφημιστικών αντικειμένων πέραν αυτών που έχει προβλέψει και τοποθετήσει ο ΕΟΤ. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ITB Berlin στο: www.itb-berlin.com


* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back