Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτόνομα και με επικεφαλής τον Λ. Νάτση

Εικόνα του άρθρου Αυτόνομα και με επικεφαλής τον Λ. Νάτση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/02/2019, 00:38
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η δημοτική παράταξη  του ΣΥΡΙΖΑ «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή» κατεβαίνει αυτόνομα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, με επικεφαλής τον Λάζαρο Νάτση. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της τρίωρης συνέλευσης μελών και φίλων της παράταξης η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ένα πολύμηνο σίριαλ που δίχασε τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Στην όλη υπόθεση συμμετείχαν και οι βουλευτές Ιωαννίνων –κυρίως οι τρεις από τους τέσσερις, Γιάννης Στέφος, Χρήστος Μαντάς και Μερόπη Τζούφη, οι οποίοι επιθυμούσαν μια συνεργασία με την παράταξη του Μωυσή Ελισάφ. Τον τελευταίο καιρό πάντως διαφαινόταν ότι αυτή η επιθυμία είχε ατονήσει και από τις δύο πλευρές (στη συνέλευση, έγινε και αναφορά στην πρόσφατη εκδήλωση που έκανε στα Γιάννενα ο Ευάγγελος Βενιζέλος και στην οποία παρέστη ο κ. Ελισάφ).

Κατά τη σημερινή συνέλευση, και οι τέσσερις βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της αυτόνομης καθόδου. Σημειωτέον ότι στην όλη διαδικασία δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανέναν άλλο να διεκδικήσει την ηγεσία της παράταξης.

Από τη στιγμή που η παράταξη έκλεισε πια το μεγάλο κεφάλαιο του επικεφαλής και της αυτόνομης καθόδου, κάθε άλλο παρά αναμένεται να κλείσει την πόρτα των συνεργασιών με άλλες δυνάμεις. Ο κ. Νάτσης είχε ξεκαθαρίσει από τον Δεκέμβριο, κατά την ανοιχτή συνεδρίαση που είχε διοργανώσει η παράταξη, ότι τα περί συνεργασιών πρέπει να γίνουν με συγκεκριμένους όρους (διαβάστε εδώ).


* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back