ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αυτή τη φορά, δεν ισοφάρισε…

Εικόνα του άρθρου Αυτή τη φορά, δεν ισοφάρισε…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/09/2017, 21:07
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο ΠΑΣ στην Τούμπα, με 1-0, από τον ανώτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και «βομβάρδισε» την εστία του Βελλίδη. Ωστόσο, οι παίκτες του ήταν απελπιστικά άστοχοι, ενώ όταν χρειάστηκε, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ ήταν στη θέση του. Πάντως, η τελική εικόνα δικαιολογεί και το σκορ, καθότι ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και έκανε συνολικά 16 τελικές, με μόλις πέντε εντός εστίας και μια να βρίσκει στόχο. Από την άλλη, ο ΠΑΣ προσπάθησε να διαχειριστεί το ματς, το κατάφερε, εκ του αποτελέσματος, για ένα ημίχρονο, χωρίς όμως να γίνεται σχεδόν ποτέ επικίνδυνος στην επίθεση.  Στο τέλος του α’ ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ του ματς στο 55’ με κεφαλιά, μετά από «βόλεϊ» μέσα στην περιοχή με τον Μάτος. Στο μεταξύ, στην αρχή του παιχνιδιού ο Ελ Καντουρί δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ προ κενής εστίας, ενώ στο 53’, ο Βελλίδης έκανε τρομερή απόκρουση σε σουτ του Πρίγιοβιτς. Ο Άντι Λίλα συνέχισε το κακό σερί τραυματισμών, αποχωρώντας στο 43’, ενώ ο ΠΑΣ, για ακόμα ένα παιχνίδι, δεν βρήκε λύσεις στην επίθεση...

(η φωτογραφία από το facebook του ΠΑΣ)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μαουρίσιο (67΄ Σάχοβ), Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Πέλκας (65΄ Λημνιός), Βιεϊρίνια (75΄ Μακ), Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68΄ Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (61΄ Σολτάνι), Λίλα (43΄ Μανθάτης), Καρανίκας, Γιάκος, Χαλκιαδάκης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back