ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αύριο Fargo, σεζόν 3η

Εικόνα του άρθρου Αύριο Fargo, σεζόν 3η
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2017, 03:31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Fargo ήταν έτσι και αλλιώς ιδιαίτερη περίπτωση ταινίας, την εποχή που οι αδερφοί Κοέν έφτιαχναν φιλμ με σθένος και όχι υπεργολαβικές παραγωγές για τους Σπίλμπεργκ, Κλούνι κ.λπ.

Το Fargo ως τηλεοπτική σειρά, είναι μνημείο κυνικού και μαύρου χιούμορ, πλοκής και καλοφτιαγμένης αστυνομικής σειράς. Αύριο 19 Απριλίου μπαίνει στην τρίτη του σεζόν, η οποία αναμένεται από τους αδημονούντες θαυμαστές της.

Το Fargo συνέχισε από εκεί που σταμάτησε η ταινία, αναδεικνύοντας ανύποπτους ήρωες, έξυπνους, αλλά βουλιαγμένους σε μια καθημερινότητα που οι ίδιοι έχουν διαλέξει, όντας οι μεγαλύτερες ελπίδες της γειτονιάς, αλλά και οι μεγαλύτερες διαψεύσεις επίσης.

Κάθε σεζόν σύστηνε τέτοιους τύπους, στην αντιδιαστολή της απόλυτης κακίας και της κυνικής αίσθησης δικαίου και καθήκοντος. Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον έγινε ο κακός που καμία ταινία δεν είχε, ο Μάρτιν Φρίμαν ο εξεγερμένος μικροαστός που διαβαίνει τα όρια, ο Τεντ Ντάνσον ο sideman-πατέρας-πεθερός-μπάτσος που μπορείς να στηριχτείς επάνω του.

Η 3η σεζόν θα συστήσει τον Γιούαν μακ Γκέγκορ...  εις διπλούν και οι παραγωγοί υπόσχονται ότι θα υπάρχουν συνδέσεις με τα προηγούμενα. Για να δούμε…


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3