ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αύξηση τελών: Διαμαρτυρία στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Αύξηση τελών: Διαμαρτυρία στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/01/2024, 19:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

O Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 18.00, με αφορμή την αύξηση των δημοτικών τελών.

«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι η σημερινή δημοτική αρχή, όπου ο πρόεδρος του επιμελητήριου και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ιωαννίνων χρήζουν αντιδήμαρχοι, επιλέγει ως μια από τις πρώτες της πολιτικές αποφάσεις να είναι η ακόμη μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση των εκατοντάδων βιοπαλαιστών αυτοαπασχολούμενων της πόλης» τονίζει ο εμπορικός Σύλλογος, προσθέτοντας ότι «είναι αυτοί που το προηγούμενο διάστημα μας χτυπούσαν στις πλάτες και μας γέμιζαν τους πάγκους τον μαγαζιών μας με κάρτες. Τώρα έρχονται να μας φορτώσουν με νέα βάρη στα σπίτια και στα καταστήματά μας».

Ακόμα, ο σύλλογος καλεί την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ιωαννίνων καθώς και το Επιμελητήριο να πάρουν θέση και να στηρίξουν την κινητοποίηση.

Ζητάνε μεταξύ άλλων, μείωση των δημοτικών τελών άνω του 50% σε οικιακούς και μικρούς επαγγελματικούς χώρους, με παράλληλη αύξηση του συντελεστή στις μεγάλες επιχειρήσεις, τις τράπεζες και τους επιχειρηματικούς ομίλους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back