ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αυξημένες διακοπές λόγω… ανακοινώσεων

Εικόνα του άρθρου Αυξημένες διακοπές λόγω… ανακοινώσεων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2022, 23:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το πρόβλημα των διακοπών νερού δεν είναι ούτε νέο στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, ούτε επιλυθέν ωστόσο, είτε προ Καλλικράτη, είτε μετά.

Ο κ. Μπαρτζώκας που είναι ο νυν πρόεδρος της επιχείρησης, έδωσε μια πολύ προσωπική και όχι ιδιαίτερα «ανθεκτική» εξήγηση, για το αν τελικά οι διακοπές είναι περισσότερες ή λιγότερες από το παρελθόν.

Είπε δηλαδή ότι δεν είναι αυξημένες οι διακοπές νερού σε σχέση με το παρελθόν, αλλά επειδή «εμείς έχουμε μια ευαισθησία, κάθε φορά που έχουμε διακοπή πολύωρη, να εκδίδουμε ένα δελτίο Τύπου» και, όπως συνέχισε, «όταν κόβεται το νερό στη μια άκρη του Δήμου, το μαθαίνει και ο κάτοικος της άλλης άκρης του Δήμου», πράγμα που δεν γινόταν παλιά –σύμφωνα με τον ίδιο- και άρα, φαίνονται περισσότερες οι διακοπές στο «ευρύ κοινό».

Ωστόσο, κάτοικοι του Κατσικά μάλλον δεν συμμερίζονται αυτή την εξήγηση με τις ανακοινώσεις του κ. Μπαρτζώκα (πάντα και επίμονα από το προσωπικό του, πανεπιστημιακό email), ότι δηλαδή οι διακοπές μοιάζουν, αλλά δεν είναι περισσότερες, καθώς το πρόβλημα δεν είναι ούτε συγκριτικό, ούτε ποσοτικό: είναι μόνιμο, σε μια πόλη με ακριβά τιμολόγια και αναντίστοιχες υπηρεσίες από τη ΔΕΥΑ της. Και αυτά είναι ζητήματα που βαραίνουν διαχρονικά, κάθε διοίκησή της.  

Επίσης, ο κ. Μπαρτζώκας ανέφερε ότι και παλιότερα υπήρχαν ανακοινώσεις με εκκλήσεις για αποφυγή της άρδευσης, τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που ισχύει, χωρίς ωστόσο να έχει αποδώσει και τότε, ως μέτρο...

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back