ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αρχή τηλεδιασκέψεων στον Δήμο Ιωαννιτών

Εικόνα του άρθρου Αρχή τηλεδιασκέψεων στον Δήμο Ιωαννιτών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/03/2020, 17:25
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση τηλεδιασκέψεων και κατ’ επέκταση για τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων ολοκλήρωσε ο Δήμος Ιωαννιτών.

Την ερχόμενη Πέμπτη, θα γίνει δοκιμαστική «εικονική» συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με σκοπό την αξιολόγηση από τα μέλη της επιτροπής των διαδικασιών που σχετίζονται με τις τοποθετήσεις, τις παρεμβάσεις και την ψηφοφορία. «Έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει η δυνατότητα για όλα τα συλλογικά όργανα του Δήμου να διενεργούνται μέσω τηλεδιάσκεψης και να συνεχίσουν το έργο τους» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα προχωρούν ο ορισμός και η εκπαίδευση των συντονιστών οργανικών μονάδων του Δήμου οι οποίοι θα αξιοποιούν τη δυνατότητα τηλεδιασκέψεων ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη λειτουργία των υπηρεσιών με προσωπικό ασφαλείας και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Δήμου.

Την όλη διαδικασία ανέλαβε το Τμήμα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης –αντιδήμαρχος ο Γιάννης Λυκογιώργος. «Ο Δήμος Ιωαννιτών γίνεται ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα που αξιοποιεί όλες τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που παρέχουν ώστε εν μέσω της επιδημίας να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών, να προστατεύει την υγεία των εργαζομένων του και να λειτουργεί τα συλλογικά του όργανα με όλες τις δυνατότητες που δίνει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου» επισημαίνεται σε ανακοίνωση

Όσον αφορά τη δοκιμαστική «εικονική» συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, το δελτίο Τύπου του Δήμου παραπέμπει όποια μέλη χρειάζονται βοήθεια, στους αρμόδιους. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back