Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 6-05-2022, 17:21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Ioannina Lake Run θα πραγματοποιηθεί για 16η χρονιά το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου 2022. Οι προσδοκίες από τη φετινή διοργάνωση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, είναι μεγάλες «καθώς το Ioannina Lake Run επιστρέφει σε δεδομένα προ covid εποχής, με την επάνοδο στο πρόγραμμα του συνόλου των αγώνων, που πλαισιώνουν την κούρσα των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα της ηπειρωτικής πρωτεύουσας».

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας αυτός έγινε ακόμη και την περίοδο των αυστηρών περιορισμών λόγω κορονοϊού.

Από σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου άνοιξαν οι εγγραφές για τους αγώνες των 30 χλμ., των 10 χλμ. και των 5 χλμ., ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και ο τρόπος συμμετοχής στον Παραλίμνιο Δρόμο ΑμεΑ, στον αγώνα «Μαμά-Καρότσι» και στο Family Run. Σύντομα, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

«Το ενδιαφέρον των δρομέων αναμένεται να είναι μεγάλο, καθώς τα προηγούμενα χρόνια αρκετοί στερήθηκαν τη δυνατότητα συμμετοχής, λόγω του πλαφόν στον αριθμό των συμμετεχόντων, κατά συνέπεια καλό θα είναι όσοι θέλουν να είναι παρόντες στη μεγάλη δρομική γιορτή των Ιωαννίνων να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους» αναφέρεται.

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα στο www.ioanninalakerun.gr.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso solidus