ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αρωματικά φυτά οι μεν, συναυλίες οι δε

Εικόνα του άρθρου Αρωματικά φυτά οι μεν, συναυλίες οι δε
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/09/2019, 23:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η προώθηση και προβολή των αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών στην αγορά της Χαϊδελβέργης της Γερμανίας αποτέλεσε μεταξύ άλλων, αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση των δημάρχων Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου και Σανκτ Λεόν-Ροτ Alexander Eger η οποία έγινε σήμερα το πρωί στην Ελεούσα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης της  αντιπροσωπείας του γερμανικού Δήμου. Οι δύο Δήμοι έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια συνεργασία που επικυρώθηκε σε πρώτη φάση με τη δωρεά ενός πυροσβεστικού οχήματος από τον Δήμο Σανκτ Λεόν-Ροτ στον Δήμο Ζίτσας.  

Στη συνάντηση των δύο πλευρών,  ο δήμαρχος Ζίτσας ζήτησε από τον γερμανό ομόλογό του να εξετάσουν από κοινού τρόπους προώθησης και προβολής των τοπικών προϊόντων και ειδικότερα των αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών στα καταστήματα της γερμανικής αγοράς. Μια πρόταση για την οποία ο κ. Eger, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έδειξε ενδιαφέρον. Τι ζήτησε ο δήμαρχος του Σανκτ Λεόν-Ροτ; Τη διοργάνωση συναυλιών με την μπάντα του Δήμου του σε επιλεγμένους χώρους του Δήμου Ζίτσας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back