Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Άρτα: Πού θα μπουν φωτιστικά led

Εικόνα του άρθρου Άρτα: Πού θα μπουν φωτιστικά led
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/09/2022, 15:07
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εργασίες επέκτασης, αποκατάστασης, αναβάθμισης και διευθέτησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, σε διάφορα σημεία του Δήμου Αρταίων, αναμένεται να υλοποιηθούν. Ο Δήμος προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού για την επέκταση του δικτύου με φωτιστικά led, με προϋπολογισμό 412.168 ευρώ από ιδίους πόρους. Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τη μελέτη, παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε τμήματα των οδών Αυξεντίου, Πατσαλιά, Ε. Γαρουφαλλιά, Ασημάκη Κροκίδα, Ζάρρα, Καμηλών, Περικλέους, σε δημοτικό πεζόδρομο στους Κεραμάτες, στις Εργατικές Κατοικίες, στον πεζόδρομο της Ροδαυγής, στο Δημαρχείο, στην παιδική χαρά της πλατείας Σκουφά, στην πλατεία της οδού Ταγματάρχη Παπακώστα, στην πλατεία Ροδαυγής και στις οδούς Σουλίου, Πέτα, Αγ. Νικολάου, Ευαγγελιστρίας, Κομνηνών, Ηρακλείτου και στις πλατείες Καραϊσκάκη και Τριγώνου.

Ειδικότερα:

-Σε τμήματα των οδών Αυξεντίου, Πατσαλιά, Ε. Γαρουφαλλιά, Ασημάκη Κροκίδα, Ζάρρα, Καμηλών, Περικλέους, Εργατικές Κατοικίες, πεζόδρομο Ροδαυγής & σε δημοτικό πεζόδρομο στους Κεραμάτες θα γίνει εγκατάσταση νέου δικτύου φωτισμού με ιστούς 4, 6 και 9 μέτρων και φωτιστικά led αστικού & οδικού φωτισμού, κατασκευή υπόγειου δικτύου, τοποθέτηση υπέργειου δικτύου και σύνδεση με ΔΕΔΔΗΕ.

-Στην παιδική χαρά της πλατείας Σκουφά & στην πλατεία της οδού Σμηναγού Μπαλατσούκα θα γίνει αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων τύπου «κορυφής» με νέα τεχνολογίας led.

-Στις οδούς Σουλίου, Πέτα, Αγ. Νικολάου, Ευαγγελιστρίας, Κομνηνών, Ηρακλείτου & στις πλατείες, Καραϊσκάκη & πλατεία Σμηναγού Μπαλατσούκα, θα γίνει έλεγχος ασφαλούς λειτουργίας της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του δημοτικού φωτισμού.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back