ΗΠΕΙΡΟΣ

Άρτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω «Δρόμου του Γιοφυριού»

Εικόνα του άρθρου Άρτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω «Δρόμου του Γιοφυριού»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/03/2024, 14:24
ΗΠΕΙΡΟΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Άρτα, την Κυριακή 31 Μαρτίου, λόγω του ημιμαραθωνίου «Δρόμος του Γιοφυριού».

Η αστυνομία ανακοίνωσετΤην προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από 08:00 έως 13:00 στις οδούς Νικηφόρου Αγγέλου, Βασιλέως Πύρρου, Νικολάου Πλαστήρα, Σκουφά, Πέτρου Γαρουφαλλιά, Ζάρρα, Κομμένου (από Μικράς Ασίας έως Ορλάνδου), Ορλάνδου, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αγίου Μάρκου, Μακρυγιάννη, Φιλελλήνων, Κωστή Παλαμά, Τζαβέλλα και Αμβρακίας.

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από 08:00 έως 13:00 στην εθνική οδό Ιωαννίνων- Άρτας (ρεύμα προς Ιωάννινα), από τον κόμβο Στρατοπέδου Παπακώστα-Διόδια έως τη Διασταύρωση Γραμμενίτσας, στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Άρτας (ρεύμα προς Άρτα) από τη διασταύρωση Κωστακιών έως τη διασταύρωση με την οδό Ζάρρα, στην επαρχιακή οδό Άρτας- Χανοπούλου (ρεύμα προς Χανόπουλο) έως τη διασταύρωση για Γραμμενίτσα, στην επαρχιακή οδό Γραμμενίτσας-Βλαχέρνας έως το φράγμα ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΙΙ και στην εθνική οδό Άρτας- Τρικάλων (ρεύμα προς Άρτα) από τη Διασταύρωση για ΠΟΥΡΝΑΡΙ I έως τον Κόμβο Στρατοπέδου Παπακώστα.

Τέλος, την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από ώρες 08:00 έως 13:00 από την είσοδο του Κάστρου Άρτας όπου είναι και η αφετηρία των αγώνων στην οδό Γ. Παπαγεωργίου προς την οδό Νικηφόρου Αγγέλου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back