ΑΡΠΗ-ΑΜ: Καταγγελίες για το Πανηπειρωτικό

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/11/2023, 12:32

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο-Αγωνιστικό Μέτωπο, διαφωνεί με την εκχώρηση μέρους του Πανηπειρωτικού Σταδίου στον ΠΑΣ, για προπονητικό κέντρο και αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, πως «το λεγόμενο ‘νέο γήπεδο’ έγινε με καταπάτηση δημόσιου χώρου, χώρου που ανήκει στην αθλούμενη γιαννιώτικη νεολαία και τους εργαζόμενους. Τα συρματοπλέγματα που έχουν φράξει τον δημόσιο χώρο μετατρέποντάς τον σε ιδιωτική περιουσία μιας κερδοσκοπικής ΠΑΕ είναι γι αυτούς λεπτομέρειες».

Τονίζει ακόμα ότι Περιφέρεια και Δήμος δεν ασχολούνται με το γεγονός ότι «η νέα ξεπλυμένη από χρέη ΠΑΕ δεν πληρώνει την υποχρέωσή της για την χρήση των δημόσιων χώρων που χρησιμοποιεί Για όλους αυτούς όλα είναι καλώς καμωμένα».

Συμπληρώνει ακόμα ότι «είναι πλέον φανερό ότι το Πανηπειρωτικό Στάδιο, κομμάτι-κομμάτι ξεπουλιέται σε ιδιωτικά κερδοσκοπικά συμφέροντα σπρώχνοντας στο περιθώριο τη νεολαία και τους εργαζόμενους από ένα δικό της χώρο» και συμπληρώνει: «Κοινός παρονομαστής όλων αυτών είναι ένα ανάλγητο πολιτικό προσωπικό που χαρίζει αντί πινακίου φακής δημόσιες εκτάσεις σε ημετέρους ιδιώτες κερδοσκόπους».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back