Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αριστερή Παρέμβαση κατά περιφερειάρχη και ΕΟΔΥ

Εικόνα του άρθρου Αριστερή Παρέμβαση κατά περιφερειάρχη και ΕΟΔΥ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/09/2020, 11:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο με ανακοίνωσή της, επιτίθεται κατά του ΕΟΔΥ, για τη διαχείριση της πανδημίας και κατά του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη για το… δικό του κομμάτι.

«Οι τοπικές αρχές μοιάζουν πραγματικά ανίκανες να διαχειριστούν την κατάσταση, χωρίς καν αυτή να έχει ξεφύγει, όπως συμβαίνει σε περιοχές όπως η Αττική» αναφέρει η παράταξη και προσθέτει ότι «πρωθυπουργός, υπουργοί και βουλευτές ψεύδονται συνεχώς, τα σχολεία ανοίγουν χωρίς κανένα πραγματικό σχέδιο προφύλαξης και η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ξαναστείλει τα ΜΑΤ στον κόσμο, σε μια νέα φάση καραντίνας, ο ΕΟΔΥ είναι αναξιόπιστος και ελάχιστα βοηθητικός».

Συμπληρώνει ότι «η περιφερειακή αρχή του ενός ανδρός επιλέγει εχθρούς. Τα βάζει μόνο με τον ΕΟΔΥ και όχι με το Υπουργείο Υγείας και ανησυχεί επιλεκτικά όταν εμφανίζονται κρούσματα σε προσφυγικές δομές. Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέει και καλύπτει πολιτικά την κυβέρνηση».

 Ζητάει μεταξύ άλλων, μαζικές προσλήψεις στην υγεία, τμήματα 15 μαθητών, αύξηση των ΜΕΘ και στην Ήπειρο, συνταγογράφηση του τεστ στους πολίτες.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back