Αριστερή Παρέμβαση-ΑΜ: Συνεστίαση στην Ελεούσα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/03/2024, 15:30

Η Αριστερή Παρέμβαση-Αγωνιστικό Μέτωπο κάνει τη συνεστίασή της την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 21.00, στο κέντρο «Καρβούνης» στην Ελεούσα.

«Δίνουμε ραντεβού για να χαλαρώσουμε, να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε. Ενάντια στον συμβιβασμό και την υποταγή, προτάσσουμε την πάλη για να ανακτήσουμε όσα χάσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και να κατακτήσουμε όσα δεν είχαμε ποτέ» αναφέρει η αυτοδιοικητική παράταξη, η οποία μεταξύ άλλων τονίζει:

«Διεκδικούμε μια πόλη που οι πολίτες θα απολαμβάνουν το περιβάλλον, την ζωή και τον ελεύθερο χρόνο τους, μια πόλη με ελεύθερους δημόσιους χώρους, πλατείες, πάρκα, παιδικές χαρές, όπου να έχουν πρόσβαση όλοι/ες, όπου θα υπάρχουν νέα, σύγχρονα σχολικά συγκροτήματα» κ.α.

Ζητάει τη στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας με μόνιμο και εξειδικευμένο τεχνικό εργατικό και επιστημονικό προσωπικό και τονίζει ότι «περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται συχνές παρεμβάσεις στην κατεύθυνση αποκάλυψης όλων των αντιδραστικών σχεδίων της τοπικής διοίκησης και στην κατεύθυνση υλοποίησης βασικών αναγκών των δημοτών».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back