ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Apple: Θα ανακοινώσει νέα iPhones;

Εικόνα του άρθρου Apple: Θα ανακοινώσει νέα iPhones;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/08/2023, 11:49
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η Apple ανακοίνωσε χθες, Τρίτη 29 Αυγούστου, ότι θα διοργανώσει την φθινοπωρινή της εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου, θέτοντας τις βάσεις για αυτό που οι αναλυτές πιστεύουν ότι θα είναι τα αποκαλυπτήρια μιας νέας σειράς iPhone και smartwatches.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Steve Jobs Theater στα κεντρικά γραφεία της στο Cupertino της Καλιφόρνια.

Αναλυτές της Wall Street δήλωσαν ότι η Apple θα προσπαθήσει να δελεάσει τους αγοραστές με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών για τη ναυαρχίδα της συσκευής της, καθώς το λανσάρισμα γίνεται με φόντο την ύφεση της ζήτησης για smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Apple σημείωσε μείωση 2,4% στις πωλήσεις iPhone για το τρίτο οικονομικό τρίμηνο -μια σπάνια πτώση για το προϊόν που επί χρόνια τροφοδοτούσε την ανάπτυξη της εταιρείας.

Η πιο ακριβή παραλλαγή της νέας γενιάς iPhone θα διαθέτει μια κάμερα περισκοπίου που θα μπορούσε να βελτιώσει την ικανότητα ζουμ κατά περισσότερα από 5 φορές, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo της TF International Securities.

Η αναμενόμενη σειρά ρολογιών μπορεί να διαθέτει έναν νέο επεξεργαστή που θα βασίζεται στο τσιπ A15 Bionic της Apple, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη σε προηγούμενα μοντέλα iPhone, και θα ενισχύσει τις επιδόσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg News.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back