Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αποχαιρετούν τον Δ. Κρεμαστινό

Εικόνα του άρθρου Αποχαιρετούν τον Δ. Κρεμαστινό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2020, 16:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, στο μήνυμά της για το θάνατο του καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινού, αναφέρει: «

Αποχαιρετούμε το Δημήτρη Κρεμαστινό με οδύνη. Το δάσκαλο, το γιατρό, τον επιστήμονα, τον ευπατρίδη πολιτικό και υπουργό. Έναν γλυκό, ευγενικό και συναινετικό πολιτικό άνδρα που πίστεψε και υπηρέτησε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και το δημόσιο πανεπιστήμιο. Ένα ακόμη θύμα της φονικής πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό του ταξίδι στη ‘γειτονιά των αγγέλων’».

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας εκφράζουν συλλυπητήρια για θα καταθέσουν χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του παιδιού», στη μνήμη του γιατρού και πρώην υπουργού. «Η καρδιολογική κοινότητα έμεινε φτωχότερη σήμερα από την απώλεια του Καθηγητή και ανθρώπου Δημήτρη Κρεμαστινού, με πλούσιο και πολύπλευρο συγγραφικό έργο, ενός ευπατρίδη της πολιτικής, που υπηρέτησε τη πατρίδα μας ως γιατρός, Ακαδημαϊκός Δάσκαλος, Βουλευτής και ως Υπουργός Υγείας» αναφέρει η ΕΚΕ.

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Μηνύματα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back