Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απολογισμός 1,5 χρόνου στο Νέο Κλειστό

Εικόνα του άρθρου Απολογισμός 1,5 χρόνου στο Νέο Κλειστό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/12/2019, 17:58
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Τον 1,5 χρόνο θητείας της απολογίζει η επιτροπή λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, που πλέον στεγάζει όλο σχεδόν το γιαννιώτικο μπάσκετ.

Η επιτροπή αναφέρεται συχνά στον απολογισμό της, στη συνεργασία με τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη και τονίζει ότι μοναδικός γνώμονας «είναι να γίνουν ακόμη πιο μεγάλα βήματα προς τα μπροστά από τα τοπικά σωματεία».

Επιγραμματικά, η επιτροπή αναφέρει την κατασκευή δυο νέων αποδυτηρίων (τέσσερα συνολικά λειτουργούν), ώστε να μπορούν να γίνονται συνεχείς αγώνες, κάθε δύο ώρες.

Επίσης, έγινε επέκταση στο αποδυτήριο των διαιτητών, ενώ κατασκευάστηκε από την αρχή αίθουσα Τύπου για τις συνεντεύξεις των ομάδων, αλλά και για προβολή βίντεο, καθώς επίσης και δημοσιογραφικές θέσεις, χώρος για τα τηλεοπτικά συνεργεία κ.α…

Φέτος έγινε η αίθουσα με όργανα γυμναστικής και βάρη, για ενδυνάμωση και αποθεραπεία.

Τοποθετήθηκαν τέσσερα κλιματιστικά ψύξης – θέρμανσης και δύο αντλίες θερμότητας που μειώνουν το ενεργειακό κόστος, προστατευτικά πίσω από τις μπασκέτες κ.α.

Επίσης τοποθετήθηκαν κάμερες καταγραφής των προπονήσεων και των αγώνων, συναγερμός, πινακίδες παρουσίασης, ηχητική εγκατάσταση, πινακες led για διαφημιστικά μηνύματα, νέα χρονόμετρα 24 δευτερολέπτων, αθλητικός– προπονητικό εξοπλισμό, 40 πολυθρόνες για τους θεατές εντός του αγωνιστικού χώρου και καναπέδες για τον χώρο των επισήμων, αλλά και wi-fi για θεατές και αθλητές, σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

Έξω από το γήπεδο, τοποθετήθηκαν στέγαστρα, πόρτες στο χώρο και νέες πόρτες ασφαλείας.

Ουσιαστική ήταν η τοποθέτηση εξωτερικών στεγάστρων, η τοποθέτηση δυο μεταλλικών πορτών για την περίφραξη του αγροτεμαχίου και η ανατικατάσταση των εξόδων κινδύνου με επτά νέες πυράντοχες πόρτες ασφαλείας.

Η επιτροπή ευχαριστεί τον περιφερειάρχη, τον Δήμο Ιωαννιτών του οποίου είναι ο εργαζόμενος στη φύλαξη του γηπέδου, τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γοργόλη και τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δημήτρη Σιώλο, «καθώς και όλα τα αθλητικά σωματεία καλαθοσφαίρισης, τους παράγοντες και τους αθλητές – αθλήτριες, για την άψογη συνεργασία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back