ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Αποδεσμεύει» την παράταξη ο Χρ. Βούζας

Εικόνα του άρθρου «Αποδεσμεύει» την παράταξη ο Χρ. Βούζας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/04/2019, 23:31
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Χρυσόστομος Βούζας, τουλάχιστον ως επικεφαλής, δεν θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Ζίτσας. Αιτία είναι η ένταξή του στην μετωπική εκλογική κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, η οποία έφερε αντιδράσεις στην παράταξη.  

«Το τελευταίο που θα ήθελα να κάνω, είναι να τινάξω στον αέρα μία προσπάθεια δεκάδων ανθρώπων, με τους οποίους μοιράστηκα το ίδιο όραμα για το μέλλον του τόπου μας.
Ακριβώς επειδή διαπίστωσα τις ισχυρές αυτές ενστάσεις και αντιρρήσεις, έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση των συλλογικών οργάνων της παράταξης, ακόμη και για το ζήτημα εκλογής ενός νέου επικεφαλής. Δυστυχώς επειδή και αυτή η διαδικασία δεν απέφερε κάποιο αποτέλεσμα, που να δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για τη διεκδίκηση του Δ. Ζίτσας, είμαι υποχρεωμένος να αποδεσμεύσω τα μέλη της παράταξης και τις δυνάμεις που εκπροσωπούνται στην τοπική κοινωνία» αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Ζίτσας.
Σημειωτέον ότι η παράταξη είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στην Αυτοδιοικητική Συνεργασία των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που αναφέρονται πολιτικά στο χώρο του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ.  

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back